Should be easy, not working

scanman
 
Posts: 1
Joined: Fri Oct 06, 2017 1:06 am

Should be easy, not working

Fri Oct 06, 2017 1:09 am

I have SSH into the Vocore 1.0. I am trying to use the manual's instructions to set up as AP+STA.

After I log in, I enter the first command given and I get this error:

Last login: Thu Oct 5 19:28:55 on ttys000
iMac:~ Scanman-old$ ssh root@192.168.61.1
root@192.168.61.1's password:
Permission denied, please try again.
root@192.168.61.1's password:


BusyBox v1.22.1 (2014-09-17 17:35:56 CST) built-in shell (ash)
Enter 'help' for a list of built-in commands.

_______ ________ __
| |.-----.-----.-----.| | | |.----.| |_
| - || _ | -__| || | | || _|| _|
|_______|| __|_____|__|__||________||__| |____|
|__| W I R E L E S S F R E E D O M
-----------------------------------------------------
CHAOS CALMER (v1.0, r42586)
-----------------------------------------------------
* 1 1/2 oz Gin Shake with a glassful
* 1/4 oz Triple Sec of broken ice and pour
* 3/4 oz Lime Juice unstrained into a goblet.
* 1 1/2 oz Orange Juice
* 1 tsp. Grenadine Syrup
-----------------------------------------------------
root@OpenWrt:~# uci set wireless.sta.ssid=SCANLON
uci: Invalid argument
root@OpenWrt:~#

What is wrong with the command?

Vonger
 
Posts: 568
Joined: Sun Oct 19, 2014 6:00 am

Re: Should be easy, not working

Fri Oct 06, 2017 1:52 am

I guess the driver do not support that directly, try to modify it from /etc/config/wireless.

Return to VoCore & VoCore+dock

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 1 guest