VoCore V1.0 no longer available?

docbee
 
Posts: 10
Joined: Wed Nov 02, 2016 9:15 am

VoCore V1.0 no longer available?

Wed Nov 02, 2016 9:19 am

I just started a project on some VoCore 1.0 I have bought some time ago and when looking for more units now, I can no longer find them in the store. Are they EOL and no longer produced?

Great to see a better Version 2.0 coming out, but to build some serious projects on these, one will need a few years of availability. Otherwise it is hard to justify engineering efforts and do some ROI estimates ;-)

Vonger
 
Posts: 541
Joined: Sun Oct 19, 2014 6:00 am

Re: VoCore V1.0 no longer available?

Wed Nov 02, 2016 2:03 pm

Hi, VoCore v1 is still in production, but the chip RT5350 is lack recently so you will have to wait one or two weeks, please contact our support@vocore.io for more information.

Vonger
 
Posts: 541
Joined: Sun Oct 19, 2014 6:00 am

Re: VoCore V1.0 no longer available?

Wed Nov 02, 2016 2:49 pm

Haha, a lot of people are talking about VoCore v1 with me, so I think I have to put it back to store. :)

docbee
 
Posts: 10
Joined: Wed Nov 02, 2016 9:15 am

Re: VoCore V1.0 no longer available?

Wed Nov 02, 2016 7:49 pm

Vonger, thanks for the update. Good to know that VoCore 1.0 is still alive and just took a pause ;-)

Return to VoCore & VoCore+dock

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 1 guest