Help with AP+STA

rcpaul
 
Posts: 39
Joined: Sun Nov 09, 2014 4:20 am

Help with AP+STA

Mon May 25, 2015 7:04 pm

OK I have tried doing this over and over again, I even had to upload firmware through UART to start from scratch and still not having any luck.

I was able to do this on another Vocore but for some reason I cannot on this one.

Can someone look at my screen shots and tell me if I am doing something wrong?

Image

Image

Image

I even tried changing the ip from 192.168.61.1 to 192.168.1.1 in lan config and had no luck.

My wireless network shows up in Luci but if I try to enable it it won't.

Also, I am not able to see Vocore through my wifi after doing this :-(

Any help is greatly appreciated!!!
Last edited by rcpaul on Tue Jun 16, 2015 10:54 pm, edited 1 time in total.

Vonger
 
Posts: 839
Joined: Sun Oct 19, 2014 6:00 am

Re: Help with AP+STA

Tue Jun 02, 2015 1:24 am

Do you setup the firewall?
You must allow it access firewall.
Please update /etc/config/firewall, add one line

config wifi-iface
option name wan
list network 'wan'
+ list network 'wwan'
list network 'wan6'

http://vocore.io/wiki/index/id:17

after that, it should work :)

rcpaul
 
Posts: 39
Joined: Sun Nov 09, 2014 4:20 am

Re: Help with AP+STA

Tue Jun 02, 2015 4:03 am

Yes thats the last screen shot shown. Not sure what i am doing wrong :-(

Vonger
 
Posts: 839
Joined: Sun Oct 19, 2014 6:00 am

Re: Help with AP+STA

Thu Jun 11, 2015 6:33 am

Looks everything correct.
1. Check if AP mode(not AP+STA) works.
2. Check if STA mode works.

If both works, it must be config error.
Maybe special chars in your ssid?

rcpaul
 
Posts: 39
Joined: Sun Nov 09, 2014 4:20 am

Re: Help with AP+STA

Thu Jun 11, 2015 11:50 am

Vonger,

Vocore does not show up in my wifi after doing this, shouldn't it show up???

Vonger
 
Posts: 839
Joined: Sun Oct 19, 2014 6:00 am

Re: Help with AP+STA

Fri Jun 12, 2015 4:47 am

your config is not same as mine, use vonger.cn/upload/vocore16.bin to recover the firmware and follow the step on wiki again.

rcpaul
 
Posts: 39
Joined: Sun Nov 09, 2014 4:20 am

Re: Help with AP+STA

Sat Jun 13, 2015 11:25 am

OK tried it again, flashed the firmware and redid steps for AP+STA on wiki and still no luck.

Every time I complete AP+STA steps in wiki, when I reboot I cannot connect to Vocore through wifi.

Return to VoCore & VoCore+Dock

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests