How does Vocore handle the RF RX circuit

ansonc
 
Posts: 5
Joined: Tue Jun 16, 2015 11:23 am

How does Vocore handle the RF RX circuit

Tue Jun 16, 2015 12:56 pm

hi,
As I can see in the SCH file, Vocore only has RF TX circuit on the file, while WL_RF0_2G_INP, WL_RF0_2G_INN pins are left floating.
How does Vocore handle the RF RX circuit?
I may have take it the wrong way, please help me out. Many thanks.

Vonger
 
Posts: 839
Joined: Sun Oct 19, 2014 6:00 am

Re: How does Vocore handle the RF RX circuit

Sat Jun 20, 2015 2:57 am

I should study on this, from beginning I just follow ralink design, did not spend much time on that. Maybe you are right, just need to try and find out.

ansonc
 
Posts: 5
Joined: Tue Jun 16, 2015 11:23 am

Re: How does Vocore handle the RF RX circuit

Sun Jun 21, 2015 3:05 am

Hi, Vonger
The ralink reference design I have has both TX and RX path on board.
If your reference is only TX needed or any thing different, please send me a copy.
Thanks.

Anson

ansonc
 
Posts: 5
Joined: Tue Jun 16, 2015 11:23 am

Re: How does Vocore handle the RF RX circuit

Mon Jun 29, 2015 3:47 pm

hello? still no reply? Or if it is of no value at the point of figure out?

Vonger
 
Posts: 839
Joined: Sun Oct 19, 2014 6:00 am

Re: How does Vocore handle the RF RX circuit

Tue Jun 30, 2015 4:58 pm

Not sure about that. :)
It just work.

ansonc
 
Posts: 5
Joined: Tue Jun 16, 2015 11:23 am

Re: How does Vocore handle the RF RX circuit

Thu Jul 02, 2015 3:12 am

lol, not cool. :shock:

Return to VoCore & VoCore+Dock

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests