Is Luci required?

botto
 
Posts: 5
Joined: Sun Nov 16, 2014 10:43 am

Is Luci required?

Sun Nov 16, 2014 10:48 am

Is Luci required? I can see it's installed through feeds on the wiki but I would like to not install it(I prefer cli over gui :) )

charliex
 
Posts: 42
Joined: Sun Nov 16, 2014 5:34 pm
Location: los angeles

Re: Is Luci required?

Mon Nov 17, 2014 8:05 pm

i didn't include luci on my first few firmware rebuilds, so it worked without it.

Return to VoCore & VoCore+Dock

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest